php hit counter

Kopi Pak Belalang Kulim – Kedah

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini

Kopi Pak Belalang borongAnda penggemar kopi? kopi yang manakah menjadi pilhan anda?

Disini kami ingin kongsikan kopi yang sedap lazat dan berkhasiat yang tidak asing lagi di kaca tv dan juga radio keenakkan dan kelazatannya iaitu kopi pak belalang.

Kopi Pak belalang bukan saja enak dan lazat rasanya tetapi ia lebih dari itu, gabungan Habbatus  sauda, Madu, Luban, Maqui berry, Acai berry dan extract kopi Arabica membuka dimensi baru kepada  penjagaan kesihatan anda tanpa membelakangkan pemakanan islam yang mutahir.

Seimbasakan, cara penghasilan serta standard atau piawai dalam penghasilan Kopi Pak Belalang.  HACCP, GMP, Halal dan MESTI adalah piawaian yang dipatuhi dalam semua aspek penghasilan Kopi pak  belalang. Bermula dari pemilihan bahan mentah, pemprosesan, pembungkusan, kawalan kualiti,  penstoran hingga ke penghantaran. Pematuhan kawalan kualiti yang ketat memastikan the essence of  goodness dapat diberikan dalam setiap cawan Kopi Pak Belalang.

Kopi Pak Belalang adalah sintesis dari 5 bahan utama iaitu Maqui, Acai, Habbatus sauda, Luban  dan madu. Bahan-bahan ini mempunyai khasiat yang tinggi dari segi pemakanan dan perubatan.  Kebaikan bahan-bahan ini dipadatkan dalam bentuk yang mudah diambil dan enak iaitu dalam Kopi  Pak Belalang.

KOPI PAK BELALANG PREMIUM.

Kopi Pak Belalang Premium merupakan pelengkap diet harian anda dengan komponen bio aktif,  nutrien dan mikro-nutriennya yang amat berguna dan sukar diperolehi dalam diet harian  anda.Ramuan seperti Kopi Arabica, Delima, Kolagen, White Kidney Bean dan Madu di adun dalam  peratusan yang tepat untuk memberi hasil yang menakjubkan.

Kopi Pak Belalang Premium diformulasi oleh pakar-pakar tempatandengan menitik beratkan citarasa  dan keperluan kesihatan orang Asia. Keenakan, keharuman dan pengalaman dari Kopi Pak Belalang  Premium ini tidak mudah lekang dari minda anda. Berikut adalah sedikit sebanyak keajai badan  kebaikan Kopi Pak Belalang Premium.

Antara Khasiat Kopi Pak Belalang

Kebaikan dan khasiat minuman KOPI PAK BELALANG. Kopi Pak Belalang mengandungi pelbagai jenis bahan semula jadi antaranya :

Habbatus sauda’

Insha Allah dapat merawat penyakit seperti Gout, Asma, Selsema, tekanan darah tinggi, alahan, sistem hempedu(Bile), melancarkan pengeluaran susu, sistem keimunan, barah.

Luban(styrax)
kebaikan Luban, meningkatkan kecergasan minda, mengelak daripada penyakit nyanyuk, meningkatkan ketajaman ingatan, menghilangkan stress, sesuai untuk kanak-kanak yang lemah daya ingatan, merawat penyakit saraf dan sengal badan, pertuturan kurang jelas, sakit kepala dan masalah angin, migrain yang melampau, mengatasi masalah kanak-kanak degil, melawaskan sistem perkumuhan.

Maqui Berry
Kebaikan Maqui Berry ialah, menurunkan berat badan, meningkatkan daya ketahanan, meneutralkan radikal bebas, sumber vitamin C, kalsium, zat besi dan kalium yang bagus, menambahkan paras tenaga, aktiviti anti radang, menguatkan tulang dan sendi, mencerahkan kulit dan melindungi kulit dari cahaya matahari.

Acai Berry

Acai Berry yang membantu mengurangkan berat badan, merawat insomnia, melawan sel-sel kanser, membantu mengurangkan komplikasi diabetes, Acai Berry juga dikenali sebagai VIAGRA SEMULAJADI oleh masyarakat Asli di Amazon.

Madu Asli
Kebaikan yang ada pada Madu Asli sememangnya diketahui umum, madu membekalkan tenaga, meningkatkan metabolisme tubuh, mengandungi agen anti oksidan, memusnahkan sel kanser, melancarkan peredaran darah, melancarkan  sistem pencernaan, meningkatkan semangat seksual  atau tenaga batin, menjadikan kulit lebih halus dan lebih licin.

Kopi Pak Belalang Kulim - Kedah

Kopi pak belalang yang semakin meletop..
Tempah segera dengan harga murah berminat C.O.D Kulim, Lunas, Pdg.Serai, Bukit Mertajam,Sbrg Jaya Butterworth, Penang Call/SMS/Whatsapp En. Badrul : 017-5054424 Untuk membeli dan untuk memborong, pengedar tq.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.