php hit counter

Umrah Murah

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini

umrah murah travel, umrah saudi, umrah ejen

Umrah adalah ibadah sunat yang dilakukan oleh umat Islam di Mekah, Arab Saudi. Ia adalah perjalanan suci ke Baitullah dan melakukan beberapa rukun ibadah seperti tawaf, sai, danĀ  lain-lain . Umrah boleh dilakukan bila-bila masa saja sepanjang tahun dan tidak wajib dilakukan pada bulan Ramadan sahaja.

Untuk melakukan umrah, jemaah umrah harus memenuhi syarat kewarganegaraan dan memastikan mereka memiliki visa umrah yang sah. Sebelum berlepas, pelawat harus memastikan bahawa mereka memenuhi syarat-syarat agama dan membawa pakaian yang sesuai untuk ibadah.

Umrah memerlukan jemaah untuk melakukan tawaf sebanyak 7 kali pusingan di sekitar Kaabah. Jemaah juga perlu mengunting rambut apabila selesai umrah.

Umrah sangat meriah dan penuh dengan kebahagiaan. Ia merupakan kesempatan untuk membersihkan jiwa dan mengkhususkan diri dalam ibadah kepada Allah. Pelawat akan merasa sangat damai dan tenang setelah melakukan umrah.

 

Dengan demikian, Umrah adalah satu pengalaman yang tidak terlupakan dan sangat dianjurkan untuk dilakukan oleh setiap Muslim yang mampu. Semoga semua pelawat yang melakukan umrah dapat memperoleh pahala dan keberkatan dari Allah.

umrah dan haji, umrah ziarah

BAYARRAN TIDAK SAMPAI RM7,000 BOLEH PERGI UMRAH SELAMA 22 HARI ?

PILIHAN TERBAIK UMRAH BERSAMA KELUARGA ANDA

 

Saya sendiri telah pergi bersama ibu saya selama 22 hari. Pengalaman kami alhamdulilah sangat berpuashati dengan pakej yang disediakan.
.
Makan kita aturkan sendiri. Rasa nak makan kita pergi makan. Tidak terikat. Bebas nak makan apa.. bila.. di mana kita mahu.
.
Dengan harga bajet kita boleh bawa jumlah wang yang kita telah jimatkan untuk uruskan makan bersama keluarga. Sangat menyeronokan. Ada yang bawa serunding ikan bilis masak nasi makan bersama keluarga beramai-ramai di hotel. Meriah sungguh.
.
Pengalaman mana-mana orang yang pergi umrah walaupun ada disediakan makan tetap teringin juga makan di kedai. Lagi pula kadangkala tidak sempat balik ke hotel kerana nak i’tikaf lebih lama. Pakej tiada makan adalah solusi.
.
Hotel Mekkah jauh?
1.5km …
Saya nak maklumkan. Turun-turunl sahaja dihadapan pintu hotel bas sedia menunggu setiap 10 minit sepanjang 24 jam setiap hari sentiasa ada bas InsyaAllah.
.
Bas turunkan kita di Terminal Mina di belakang masjidil haram berhampiran tempat air zamzam berhampiran tempat Saie. Tak jauh mana pun berjalan.
.
Sekiranya nak pakej lebih dekat pun ada. Terpulang kepada tuan puan. Yang penting kita boleh pergi dengan harga jimat untuk untuk tempoh 22 hari
.
10 hari Makkah 10 hari Madinah 1 hari Taif. Puas berada di Tanah Haramain. Program ziarah berselang seli tidak padat berturut-turut. Ada masa yang luas untuk berada di dalam ibadah.
.
Mesti anda ingin tahu lebih lanjut boleh PM saya terus InsyaAllah saya akan jelaskan lebih jelas lagi .

  • Rahsia suri rumah dapat barang murah setiap hari LIHAT SINI <<==

=================================
?????? ???? ????? ??????? ????
=================================
1. Pencetus Umrah 22 Hari
2. Tempoh yang lama dengan harga bermula RM6,870
3. Dibimbing Mutawwif berpengalaman
4. Percuma ziarah Taif
5. Ziarah Makkah Madinah
6. Percuma makan Nasi Anak Unta di Muzdalifah
=================================
????????? ????? ??????? ????
=================================
1. 2 Petugas setiap group
2. Pengisian Ziarah
3. 5 Pegawai Operasi di Arab Saudi (Makkah & Madinah)
4. Bas Eksklusif Berhawa Dingin

umrah ziarah madinah

Segera Segera pakej ini cepat habis. Tempat terhad Khas untuk mereka yang menanggung cinta rindu untuk jejak ke bumi haramain, inilah masanya. Realisasikan rasa rindu ini bersama In Saff Travel & Tours!
.
Ustaz Ahmad Rais Bin Ismail
Ejen Sah In Saff Travel & Tours
Untuk maklumat lanjut segera
klik link whatsapp saya
https://wa.link/5f0h6c

Tapi.. Sebenarnya.. Bermula RM5,970 anda dah mampu pergi umrah selama 22 HARI 20 MALAM.

In Saff Travel Peneraju Umrah Murah 22hari NO 1 di MALAYSIA.. Moga ada kebaikan untuk kami.. Umrah lama harga pula jimat.. Demi kepuasan dan keselesaan Jemaah.. Umrah 22hari Syawal kini DIBUKA.. Pilih tarikh SEKARANG..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.