php hit counter

Modenas Ace 115 Model Modenas Terbaru

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini

Motosikal dan Enjin Nasional Sdn Bhd (Modenas) melancarkan motosikal baru Modenas Ace 115 menampilkan reka bentuk serba baru berlandaskan reka bentuk skuter dan digabungkan dengan ciri-ciri motosikal ‘moped’ (kapcai gabungan skuter).

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Abd Halim Ismail berkata, model baru itu mampu menepati cita rasa golongan pengguna berusia 18 hingga 35 tahun yang mahukan keterampilan berbentuk kesukanan, berani dan berevolusi.

“Dengan pengenalan model terbaru ini, Modenas yakin dapat memperbaiki penguasaan pasaran ke tahap 15 peratus di akhir tahun kewangan 2012 dan 2013 dengan sasaran anggaran purata jualan keseluruhan 7000 unit sebulan,” katanya lagi.

  • Rahsia suri rumah dapat barang murah setiap hari LIHAT SINI <<==

Motosikal dengan tema ‘Evolusi Impian’ itu hadir dengan reka bentuk segar dan sporty, dilengkapi enjin 120cc 4-lejang, 1 silinder dan SOHC. Harga yang ditawarkan sebanyak RM4,598.00 (dual starter) tidak termasuk insuran dan cukai jalan.

Menariknya berkenaan Modenas Ace 115 keluaran 2012 ini ialah sistem suspensi belakangnya menggunakan sistem monoshock tunggal, dengan sistem brek cakera di depan dan dram di belakang. Secara keseluruhan, harga yang ditawarkan bagi motosikal versi ‘skucai’ ini amat kompetetif dengan apa yang bakal diperolehi oleh pelanggan, terutamanya oleh golongan muda-mudi.

1 thought on “Modenas Ace 115 Model Modenas Terbaru”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.