php hit counter

Khasiat Teh Kombucha Yang Perlu Anda Tahu

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini

teh-kombucha

Asal-Usul Teh Kombucha atau Cendawan Mekah

Adalah sejenis makhluk ganjil berupa ampai-ampai atau obor-obor. Telah disebarkan ke seluruh ke Eropah Timur seperti German,Tibet dan Tanah Besar China. Namun belum ada penemuan yang tepat mengenainya. Yang pasti ia dtelah diwarisi sejak temurun lagi.Cendawan Mekah hidup subur hanya dalam air bersih dan bergula. Bermakna ia hanya boleh hidup dalam air yang bergula, kemudian dihuraikan untuk menjadi penyembuh ajaib kepada pelbagai jenis penyakit.

Benih Cendawan Mekah sangat unik dan berharga nilainya. Sekali membeli kita tidak perlu membeli lagi. Airnya boleh diminum, sekali membeli bererti anda telah menyediakan ubat semulajadi murah dan berkesan mencegah dan menyembuh penyakit sehingga ke anak cucu boleh diminum.

Jamur (cendawan) kombucha merupakan membran tisu-cendawan yang bersifat gelatinoid dan liat, serta berbentuk piring datar. Kombucha hidup dalam larutan nustrisi teh-gula yang tumbuh dengan cara germinasi. Pada mulanya, cakera cendawan tumbuh meluas pada permukaan teh lalu menebal. Bila dirawat secara benar, cendawan ini akan berkembang pesat dan sihat, sehingga akan hidup sepanjang umur pemilik serta keturunannya.

Kebaikan Air Penawar Cendawan Mekah/Teh Kombucha:-

  • Rahsia suri rumah dapat barang murah setiap hari LIHAT SINI <<==

Air Cendawan Mekah dapat Mengurang Sakit sendi dan tulang, sakit kepala termasuk migraine, menyembuhkan kencing manis, membantu menurunkan kadar kolesterol, melancarkan pembuangan air besar, menyembuhkan masalah penglihatan, mencegah dan menyembuhkan batuk,bronchitis dan asma, menurunkan tekanan darah tinggi (hipertensi), mencegah jerawat dan penyakit kulit lainnya, memperbaiki gangguan menstruasi dan menopause, mampu membersihkan racun dalam tubuh (detoksifikasi) dan sel kanser, mampu mengatasi masalah impotensi/ disfungsi ereksi, mengurangi stress dan gangguan tidur (insomnia), menyuburkan rambut dan mengatasi masalah keguguran rambut serta membantu masalah uban, mampu menambah tenaga termasuk tenaga seksual, menjaga stamina tubuh dan menurunkan ketegangan saraf serta berbagai macam penyakit lainnya, membuat tubuh senantiasa sihat dan awet muda, memyembuhkan sakit lumpuh (stroke), mampu mengubati berbagai jenis penyakit kronik.

Benih Cendawan Mekah ini sangat mahal harganya sesuai dengan khasiatnya untuk menyembuhkan pelbagai jenis penyakit.

teh-kombucha-2

Gembira Dapat Membantu Anda Untuk Lebih Sihat…..
Niat saya hanyalah mencari saham Akhirat…
Semoga dengan perkongsian Cendawan Mekah ini semoga Allah S.W.T memberi 1001 kebaikan kepada saya dan keluarga kelak Insyaallah…

1 thought on “Khasiat Teh Kombucha Yang Perlu Anda Tahu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.