php hit counter

Banner Bunting Murah di Ipoh

Antara barang yang cepat Sold Out dan berebut rakyat marhaen beli Lihat Sini

Periklanan menggunakan Banner banyak memainkan peranan dalam apa jua bentuk iklan, sama ada mempromosikan produk baru, atau event dan banyak lagi kita nampak orang tampal di jalan-jalan. Menjelang pilihan raya kebanjiran banner yang kelihatan di merata-rata di seluruh Malaysia.Periklanan menggunakan Bunting tidak kurang hebatnya dikala hampir-hampir dekat dengan tarikh pilihan raya, kebanyakan parti-parti politik banyak berkempen menggunakan bunting dan juga banner bukan untuk berkempen sahaja bunting diperlukan sama ada peniaga hingga kepada majlis perkahwinan yang selalu kita nampak bunting dipintu masuk majlis.

Bahkan bukan dua kategori itu sahaja yang menggunakan bunting tetapi banyak lagi sebenarnya, seperti promosi produk. event, seminar, tunjuk arah jalan dan apa-apa juga majlis.

T-SHIRT, BANNER, BUNTING dan bermacam lagi…

Banner dan Bunting adalah satu alat pemasaran yang baik bagi menarik perhatian orang ramai yang melalui sesuatu kawasan dimana banner dan bunting digantung atau didirikan, disamping itu kos banner dan bunting yang perbandingan agak murah dan efektif.

Banner kebiasaannya mempunyai posisi cetakan melintang manakala bunting adalah menegak.

Kenapa anda perlu mendapatkan servis printing banner bunting dengan kami?

1. Anda boleh membuat tempahan secara online. Ini semestinya membantu menjimatkan masa, tenaga, dan wang ringgit tanpa perlu berulang-alik berjumpa kami meredah kesesakan trafik. Hanya emelkan artwork/design anda, kami akan lakukan selebihnya untuk anda.

2. Berpengalaman lebih tiga tahun dalam industri inkjet printing. Dengan pengalaman dan kepakaran kami, kami akan berusaha memberikan servis khidmat nasihat printing banner bunting terbaik dengan kos yang rendah, disamping impak imej yang mampu menarik ribuan mata terhadap banner bunting anda.

3. TIADA TEMPAHAN MINIMA. Anda nak order sekeping banner atau bunting pun boleh. Kami sedia menerima tempahan walau sekeping dan kami sangat mengalu-alukan tempahan berskala besar untuk membantu anda membuat penjimatan hebat.

4. JAMINAN kualiti dan material terbaik.

Info Tempahan :

1. Tempoh masa siap 2-3 hari (paling lambat) bekerja (tak masuk sabtu dan ahad)

  • Rahsia suri rumah dapat barang murah setiap hari LIHAT SINI <<==

2. Harga termasuk kos artwork. Harga termasuk penghantaran berdekatan.

3. Untuk penghantaran pos luar ipoh dan ke Seluruh Malaysia di tanggung pelanggan.

Untuk membuat tempahan, anda hanya perlu menghantar file design artwork beresolusi tinggi kepada kami di ayensyahrin5@gmail.com dalam format ai / jpeq / psd / pdf. Pastikan file artwork anda dibuat dalam document bersaiz sebenar (actual size)

LANGKAH MUDAH TEMPAHAN ONLINE

1) Emailkan butiran anda seperti Nama Penuh, No Telefon, Alamat Penghantaran (jika perlu).

2) Emailkan butiran tempahan (Jenis Produk, Kuantiti, Saiz, Material & Artwork).

3) 50%-70% deposit diperlukan untuk memulakan proses Rekabentuk & Cetakan.

4) Cetakan siap akan diberitahu melalui sms untuk self-collect @ penghantaran (poslaju/kurier). Tracking No. akan dihantar melalui sms.

Emailkan design/artwork dari JPEG/PDF ke ayensyahrin5@gmail.com dan sebarang pertanyaan boleh call/sms 011-15074217.

 

10′ x 1′

Posters Design Saiz A4

2′ x 5′ , 2.5′ x 6′ , 3′ x 5′

Apa tunggu lagi. Hubungi kami untuk dapatkan sebutharga sekarang!

Hubungi : MR. SYAHRIN +6011-15074217(call/sms/whatsapp)

6 thoughts on “Banner Bunting Murah di Ipoh”

  1. Saya dh tempah 2x dlm msa yg singkat tuk di siapkn.. alhmdulillah..saya betul2 berpuas hati dengan servis yg diberikan..cntk..kemas n harga amat berpatutan dengan kualiti dan msa yg saya kehendaki..

  2. Banner saya dh disiapkn 3set mgikut masa dan tarikh yg diberitahu,Alhamdulillah mgikut citarasa,xada yg beza.Service yg baik.??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.